Разлика между Motorola Droid X2 и Apple iPhone 4

Motorola Droid X2 срещу Apple iPhone 4 | Пълни спецификации в сравнение | iPhone 4 срещу Droid X2
IPhone на Apple се превърна в еталонно устройство, така че всяко ново издание, било то едноядрено или двуядрено устройство, се сравнява от потребителите с iPhone 4. Motorola Droid X2 не е изключение, въпреки че е двуядрено устройство. Motorola Droid X2 е нов допълнение към серията Droid на Verizon. Базираната на Android Droid X2 от Motorola се присъединява към серията Droid Blue на Verizon. Той работи с Android 2.2 (Froyo), който ще бъде надстроен до Android 2.3 (Gingerbread) и използва Motoblur като потребителски интерфейс. Droid X2 разполага с 4,3 ″ qHD (960 × 540) TFT LCD и притежава мощна 8MP камера. iPhone 4, който беше пуснат през юни 2010 г., все още е популярен телефон. Това е уникален дизайн с 3.5 ″ дисплей Retina и захранван от 1GHz A4 процесор и работи с iOS 4.2. Версията CDMA на iPhone 4 за Verizon беше пусната едва през януари 2011 г., а белият iPhone 4 беше пусната през април 2011 г. И двете Motorola Droid X2 и CDMA iPhone 4 са съвместими с CDMA EvDO Rev.A мрежа на Verizon.
Motorola Droid X2
Motorola Droid X2 е двуядрен телефон с 4.3 ″ qHD (960 x 540) TFT LCD дисплей, 8MP камера с двойна LED светкавица и може да заснеме HD видео в 720p. Характеристиките на камерата включват автоматичен / непрекъснат фокус, панорамна снимка, мултишот и геотаг. За въвеждане на текст има swype технология в допълнение към мултитач виртуалната клавиатура.
За споделяне на медии той поддържа DLNA и HDMI огледално огледало, а за социалните мрежи е интегрирал Facebook, twitter и MySpace. За услуги, базирани на местоположението, той има A-GPS с Google Maps и ако искате можете да споделите местоположението си с Google Latitude. Телефонът също може да бъде включен в Wi-Fi гореща точка (необходим е отделен абонамент, за да се използва тази функция), можете да споделяте вашата 3G връзка с пет други Wi-Fi устройства.
Той има и други стандартни функции като Adobe Flash Player за безпроблемно сърфиране, докосване / прищипване, за да увеличите, безжична връзка чрез Wi-Fi и Bluetooth, Приспособими начален екран и приспособяващи се джаджи, Android Market за приложение и Verizon предлага Vcast Music. Телефонът е готов за Enterprise с функции за защита.
CDMA iPhone 4
Четвъртият в поредицата iPhones, Apple iPhone 4 е много популярен смартфон, който е продал милиони бройки от старта си. Стартиран в средата на 2010 г., iPhone 4 създаде много трептене със своя стил и дизайн. Това е един ад на смартфон, който вдъхновява другите да съвпадат с неговите захранвани функции.
iPhone 4 има 3.5-инчов LED дисплей със задно осветяване на ретината с разделителна способност 960x640 пиксела. Дисплеят на ретината, който е най-добрият дисплей за мобилни телефони досега, е изработен от корнинг горила стъкло и е устойчив на надраскване с 16M цветове. Той има 512MB eDRAM, 16GB / 32GB вътрешна памет, 5MP камера с 5-кратно цифрово увеличение заедно с предна 0.3MP камера за извършване на видео разговори. Тя позволява на потребителите да снимат HD видеоклипове в [защитена по имейл]
Работи на невероятно iOS 4.2 с приятно изживяване при сърфиране в Интернет чрез Safari. Хиляди приложения са достъпни за потребителя от най-големия магазин за приложения, който е Apple store, както и iTunes. Също така, iPhone 4 е първото устройство, което е интегрирало Skype Mobile.
Към лентата за бонбони има размери 115,2 × 58,6 × 9,3 мм. Тежи само 137гр. За въвеждане на текст има виртуална QWERTY клавиатура, която отново е една от най-добрите клавиатури, а телефонът позволява Gmail, Email, MMS, SMS и IM.
CDMA iPhone 4 има леки изменения в по-ранното си издание на GSM, като основната разлика е използваната технология за достъп. AT&T използва UMTS 3G технология, докато Verizon използва CDMA технология. Този телефон ще работи на CDMA EV-DO Rev. мрежа на Verizon. Допълнителната функция в CDMA iPhone 4 е възможността за мобилни горещи точки, където можете да свържете до 5 Wi-Fi устройства. Най-новата ОС за CDMA iPhone е iOS 4.2.8.