Разлика между Samsung Wave II (2) (GT-S8530) и Apple iPhone 4 от Apple

Samsung Wave II (2) (GT-S8530) срещу Apple iPhone 4
Samsung Wave II (GT-S8530) и Apple iPhone 4 са смартфони с много конкурентни функции; iPhone 4 е на пазара от средата на 2010 г., а Samsung Wave II е най-новият bada телефон, пуснат от Samsung. Samsung Wave II се предлага с 4.7 ″ супер LCD дисплей и процесор Hummingbird от 1 GB и работи с операционна система bada 1.2. Най-големият плюс на Samsung Wave II е капацитетът на батерията и поддръжката на медийни формати като DivX, XviD и WMV. Атрактивната му опция за тези, които копнеят за добър смартфон на разумна цена. Samsung при пускането на bada дефинира, че има за цел да освободи bada, за да осигури смартфон за всички. iPhone 4 всъщност е смартфон от висок клас с 3.5 ″ дисплей Retina с по-висока разделителна способност и 1 GB процесор A4 и 16 GB / 32GB флаш устройство. Плюсът на iPhone е добре познатата му операционна система iOS 4.2.1, браузър Safari и по-големият магазин на Apple Apps.
Samsung Wave II (модел № GT-S8530)
Samsung Wave II е най-новото издание (пуснато на 7 февруари 2011 г. във Великобритания) от Samsung и втората серия Wave, която управлява бада операционната система на Samsung. Впечатляващият му телефон с 5.0-мегапикселова камера със 720p HD видео запис и възпроизвеждане, медийна поддръжка за DivX, XviD и WMV, екранно редактиране на видео, интуитивен TouchWiz 3.0 UI.
Apple iPhone4
IPhone 4 на Apple е iPhone от четвърто поколение в серията iPhone. Уау характеристиката на iPhone4 е тънкият му атрактивен корпус, той е с дебелина само 9,3 мм и двете страни са изработени от алумосиликатни стъклени панели.
Apple iPhone се предлага с 3.5 ″ LED подсветка с Retina дисплей с разделителна способност 960 × 640 пиксела, 512 MB eDRAM, опции за вътрешна памет от 16 или 32 GB и двойна камера, 5-мегапикселова 5-цифрова увеличена задна камера и 0.3 мегапикселова камера за видео разговори. Забележителната функция на устройствата iPhone е операционната система iOS 4.2.1 и уеб браузърът Safari.
Разлика между Samsung Wave II и Apple iPhone 4 от Apple
Сравнение на спецификациите на Samsung Wave II и Apple iPhone 4 на Apple
TBU - Да се ​​актуализира