Разликата между мен и теб е ... нищо

Разликата между мен и теб е ... нищо
Да, разликата между мен и теб е нищо. Единствената разлика е, че пиша за живота си за целия свят, за да вижда и преценява. Аз съм самотна майка, имам две момичета, които се опитвам да отгледам по правилния начин. Притеснявам се за тях постоянно и се моля те да направят правилните неща.
Работя на пълен работен ден в собствен бизнес и след това си правя коса отстрани. Доброволно работя в църква, работя ежедневно и докато го правя, пиша този блог.
Имам проблеми с бившия си и имам проблеми с отношенията, о, моля ви, дори да не ходим там, това е цял неин блог! Да, просто харесвам толкова много от вас да имат дни, че не искам да ставам и да ходя на фитнес, че ме боли и съм уморен. Че се прибирам късно вкъщи и всички ме дърпат, имам нужда от това, ти каза, че ще направиш това ... Никога няма достатъчно време през деня за всичко, което трябва да се направи. Имам сметки, нещата се появяват неочаквано, защо толкова много се увеличава газът? Толкова много неща, които са хвърлени към нас.
Използвам се да се притеснявам, обичам да се чудя, как ще правя това сам? За 24 години имах някой да се занимава и да се грижи за всичко, мога ли да го направя?
Толкова пъти чух гласа му в ушите ми да казва, че никога не мога да го направя сам, нали? Липсва ми някой, на когото да разчитам, да лежа на дивана и да гледам филми, да се лъжа с нощем.
Да, всички изпитваме едни и същи чувства, аз просто, както моята приятелка казва „Имайте най-големите топки, които някога е виждала“ (Нейните думи не са мои), за да го изложа там за целия свят.
Моята надежда е, че има една жена в ужасна ситуация, която не мисли, че някога би могла да направи това, която няма самочувствие, няма вяра или надежда, за да види това. Искам тя да прочете думите ми и да знае, че всичко е възможно, ако вярвате. Да, няма да е лесно, но така ще си струва!
Искам те да знаят най-дълбоките ми най-мрачни страхове и най-големите ми радости и всички емоции, които ще изпитат между тях, но най-вече искам те да знаят, че не са сами и ще е добре.
Не, ще е по-добре, отколкото добре, ще бъде невероятно, ще бъде езда, отвъд най-смелите ви мечти!
Да, и тогава ще ви кажа точно когато сте мислили, че наистина сте намерили щастие, животът отново ще ви събори.  Мъж, за когото си мислил, че те обича, ще те измами и ще те излъже, най-добрият ти приятел ще те намушка отзад, килимът ти ще бъде изваден изпод теб.
Вашият свят може дори да се разпадне отново, но стига да имате вяра, стига да вярвате, на кого и да е вашата висша сила, ще е наред. Ще го подминете и ще излезете още по-добре от преди!
Така че днес моите приятели си спомнят единствената разлика между мен и вас е, че аз поставям това, което мислите и чувствате там. Знам откъде идваш и знам, че пътуването толкова си заслужава. Така че продължавайте да вярвате, продължавай да се надяваш, да мечтаеш, никога не се отказвай и ако трябва да знаеш не самото си, продължи да четеш блога ми, защото аз съм най-голямата ти мажоретка! Единствената разлика между мен и вас е ... нищо.
„Бъдете промяната, която искате да видите“   "И точно когато гъсеницата помисли за живота си ... той се превърна в красива пеперуда"
** Очаквайте скоро последната ми книга: Благословението прикрито .... разкри **
***Налично сега*** Моята книга Благословението в маскировката Продажба на моя уебсайт:
Http://www.treadmilltreats.com
И на Amazon.com
http://www.amazon.com/gp/aw/d/0692437398/ref=mp_s_a_1_13?qid=1462358109&sr=1-13&pi=AC_SX236_SY340_FMwebp_QL65&keywords=the+blessing+in+Disguise
http://www.am6azon.com/gp/aw/d/0692437398/ref=mp_s_a_1_12?qid=1434452632&sr=8-12&pi=AC_SX110_SY165_QL70&keywords=the+Blessing+in+Disguise
Моята седмична страница в Youtube, моля, абонирайте се: https://youtu.be/LDSXCFJVnzM
Twitter: лакомства за бягаща пътека Инстаграм: бягаща пътека Facebook: лакомства за бягаща пътека
#treadmilltreats #Theblessingindisguise #TheblessinginDisguiserevealed #livinglifelarge #нова година ново аз #blogginglife #writre #blogger #NewYorktimesbestseller #womenoffaithtour #Мотивиращ говорител #OnOprahSupersoulSunday #TylerPerryproducingmylifestory #thisismypassion #livingmypurpose #blogging #Ню Йорк #Florida #internationalblogger #francescavillardi